Tilbage

Squashkage - Lines chokolade-squashkage

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 350 g sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 300 g mel
  • 50 g kakao
  • 350 g groftrevet squash
  • 200 g grofthakket chokolade
  • (150 g i kagen / plus 50 g mørk chokolade til at rive over kagen efter bagning)

Instruktioner

Dette er Lines fantastiske squashkage, som en lækker svampet chokoladekage.

Tænd din ovn og sæt temperaturen på 190 °C.

Find en ovnfast form på ca. 20 * 30 cm og smør den eller beklæd den med bagepapir.

Skær dit smør i grove tern. Læg det i en røreskål med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen.
Tilsæt æg og yoghurt – pisk igen.
I med mel, kakao, squash og 150 g chokolade. Rør dejen hurtigt sammen til den er ensartet.
Hæld dejen i formen, fordel den jævnt og bag kagen 25 – 30 minutter.

Riv ca. 50 g mørk chokolade over den varme kage, og lad den køle.

Bedst næste dag.