Tilbage

Salat - Helles spidskålssalat

Ingredienser

  • Spidskål
  • Mango
  • Sort kogt quinoa
  • Sukkerærter
  • Gulerødder
  • Rødløg
  • Granatæblekerner
  • Cashewnødder
  • Dressing:
  • Æblecidereddike (eller citron)
  • Honning
  • Rapsolie
  • Salt
  • Peber
  • Hvidløgspulver eller friskpresset hvidløg

Instruktioner

  1. Fintsnittet spidskål, sukkerærter skåret i små stykker, revet gulerod, mango i tern og granatæblekerner, pyntes med tørristede cashewnødder med lidt salt.
  2. Dressingen: Æblecidereddike, honning, rapsolie, salt og peber og hvidløgspulver.
  3. Finthakket rødløg (kan evt trækket i dressingen før servering).
  4. Lige inden serveringen hældes lidt af dressingen i og krammes ind i salaten.