Black Magic med chokoladeskum
Ingredienser
- 150 g hvedemel
- 250 g sukker
- 50 g kakaopulver
- 1 tsk. Natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 2 knsp. salt
- 1 æg
- 1,25 dl kaffe , færdigbrygget
- 1,25 dl mælk
- 0,5 dl smagsneutral olie , gerne rapsolie
- Chokoladeskum:
- 3 dl piskefløde
- 4 spsk kakao
- 4 spsk flormelis
- 2 tsk. vanillesukker
- Pisk fløden og tilsæt de andre ingredienser.
- Til pynt:
- Hindbær, jordbær, blåbær, Toffifee, malteters og centerchokolade.
- Det er også flot med ribs.
Instruktioner
- Dette er Louises fantastiske udgave af Black Magic chokoladelagkagen.
- Rør alle de tørre ingredienser sammen og derefter alle de våde. Rør til dejen er samlet.
- Hæld dejen i en rund springform Ø 22 cm, som er beklædt med bagepapir eller smurt med smør.
- Bag kagen i ca. 45 min.
- Lad den køle helt af i springformen.
- Flæk den i to lag med en brødkniv.
- Læg sammen med chokoladeskum.
- Pynt med bær og slik.