Squashkage - Lines chokolade-squashkage
Ingredienser
- 250 g smør
- 350 g sukker
- 2 tsk vanillesukker
- 1 tsk natron
- ½ tsk bagepulver
- 2 æg
- 1 dl yoghurt naturel
- 300 g mel
- 50 g kakao
- 350 g groftrevet squash
- 200 g grofthakket chokolade
- (150 g i kagen / plus 50 g mørk chokolade til at rive over kagen efter bagning)
Instruktioner
Dette er Lines fantastiske squashkage, som en lækker svampet chokoladekage.
Tænd din ovn og sæt temperaturen på 190 °C.
Find en ovnfast form på ca. 20 * 30 cm og smør den eller beklæd den med bagepapir.
Skær dit smør i grove tern. Læg det i en røreskål med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen.
Tilsæt æg og yoghurt – pisk igen.
I med mel, kakao, squash og 150 g chokolade. Rør dejen hurtigt sammen til den er ensartet.
Hæld dejen i formen, fordel den jævnt og bag kagen 25 – 30 minutter.
Riv ca. 50 g mørk chokolade over den varme kage, og lad den køle.
Bedst næste dag.