Tilbage

Black Magic med chokoladeskum

Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • 250 g sukker
  • 50 g kakaopulver
  • 1 tsk. Natron
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 2 knsp. salt
  • 1 æg
  • 1,25 dl kaffe , færdigbrygget
  • 1,25 dl mælk
  • 0,5 dl smagsneutral olie , gerne rapsolie
  • Chokoladeskum:
  • 3 dl piskefløde
  • 4 spsk kakao
  • 4 spsk flormelis
  • 2 tsk. vanillesukker
  • Pisk fløden og tilsæt de andre ingredienser.
  • Til pynt:
  • Hindbær, jordbær, blåbær, Toffifee, malteters og centerchokolade.
  • Det er også flot med ribs.

Instruktioner

  1. Dette er Louises fantastiske udgave af Black Magic chokoladelagkagen.
  2. Rør alle de tørre ingredienser sammen og derefter alle de våde. Rør til dejen er samlet.
  3. Hæld dejen i en rund springform Ø 22 cm, som er beklædt med bagepapir eller smurt med smør.
  4. Bag kagen i ca. 45 min.
  5. Lad den køle helt af i springformen.
  6. Flæk den i to lag med en brødkniv.
  7. Læg sammen med chokoladeskum.
  8. Pynt med bær og slik.